Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 10 van 10 resultaten

1 - 10 van 10 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Tubes brievenbuspakketten

Deze tubes brievenbuspakketten bevatten een assortiment van 3 of 5 buisjes, elk gevuld met een unieke inhoud, variërend van premium wijnen en verrukkelijke chocoladetruffels tot verfijnde oliën, aromatische thee, exquise cocktails en geurige specerijen. Het Tubes brievenbuspakket is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of kerst. De diverse selectie van tubes in elke box maakt het gemakkelijk om de perfecte keuze te vinden voor vrienden, familie of collega's, ongeacht hun persoonlijke voorkeur. De tubes brievenbuspakketten zijn al vanaf 15 stuks te bestellen.

Meer lezen >

Tubes brievenbuspakketten bedrukken

U kunt het tubes brievenbuspakket volledig naar wens personaliseren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bedrukking op de binnekant of buitenkant van het brievenbuspakket. Ook is het mogelijk om de sleeve die om het brievenbuspakket zit te personaliseren, hierbij heeft u de keuze om de standaard sleeve te bedrukken of te kiezen voor een volledig custom sleeve. Wanneer u nog een extra booschap aan het tubes brievenbuspakket wilt toevoegen kan dit doormiddel van een full color kaartje wat in het brievenbuspakket wordt gestopt. De tubes zelf zijn ook van een personalisatie te voorzien, hiervoor heeft u de keuze uit een bedrukking of gravure op de losse tubes. Al met al zijn er talloze personalisatie mogelijkheden om het tubes brievenbuspakket volledig naar uw wens te personaliseren. Bent u benieuwd naar hoe het tubes brievenbuspakket eruit komt te zien met uw logo? Vraag dan een vrijblijvende digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Tubes brievenbuspakketten met logo

Het Tubes brievenbuspakket met logo is een uniek en vooral lekker geschenk om te ontvangen. Door de talloze personalisatie mogelijkheden kunt u het tubes brievenbuspakket volledig naar wens personaliseren. Het Tubes brievenbuspakket is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of kerst. Mocht u nog vragen of specifieke wensen hebben, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >